7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید - 5.0 out of 5 based on 1 vote

7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید

7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید

شاید تصور کنید که بارداری در فصل تابستان بسیار دشوار است؛ زیرا گرمای هوا شرایط را برای زن باردار سخت می کند. اما دلایلی وجود دارند که بارداری در تابستان را به بهترین گزینه برای زنان تبدیل می‌ نماید. در این مطلب بیشتر در این مورد صحبت می کنیم.

تابستان فصل خوبی برای قدم زدن و شنا کردن است

7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید

قدم زدن و شنا کردن فعالیت‌های خوبی برای زنان در دوران بارداری هستند. هم چنین باعث می شود که هوای تازه وارد ریه شده و باعث بهبود عملکرد قلب می شود.  
جنیفر جانسون متخصص فعالیت‌های ورزشی برای زنان باردار است. او در این باره می‌گوید: «راه رفتن یکی از بهترین انواع ورزش در بارداری است، زیرا فرقی نمی‌کند از لحاظ آمادگی جسمانی در چه سطحی باشید یا اینکه در حال سپری کردن کدام مرحله از دوران بارداری باشید؛ در هر صورت، توانایی انجام دادن آن را خواهید داشت. زمانی که در دوران بارداری قدم می زنید، این کار هم برای بچه و هم برای مادر فواید زیادی دارد و در بهبود عملکرد قلب و افزایش اکسیژن‌رسانی به اندام‌ها و ماهیچه‌ها موثر می باشد. به علاوه این اکسیژن از طریق جفت به جنین هم می‌رسد و برای او بسیار مفید است.» توجه داشته باشید که برای راه رفتن از کفش‌های راحت و مناسب استفاده کنید. هم چنین شنا کردن به کاهش درد ناشی از حمل بار اضافی کودک کمک کرده و تورم و فشار را کم می‌کند و باعث کاهش گرفتگی عضلات و ماهیچه‌های بدن مادر می‌شود.

 با بارداری در تابستان، با میوه و سبزیجات بیشتری تقویت می‌شوید

میوه و سبزیجات سرشار از ویتامین ها و موادمغذی مختلفی می باشند. پس برای بارداری سالم و داشتن کودکی سالم و سلامت، مصرف‌شان اهمیت بسزایی دارد.  البته علاوه بر میوه، باید در کنار آن خوراکی های دیگری مثل ماهی، گوشت و یا مرغ مصرف نمایید. می‌توانید در همان اوایل دوران بارداری، سبزیجات مختلف را بپزید، در فریزر بگذارید و بعدها از آنها استفاده کنید.

 بارداری در تابستان با تابش بیشتر آفتاب و به‌دنبال آن ویتامین D بیشتری همراه است

ویتامین د برای زنان در دوران بارداری مفید می باشد. قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، به تولید بیشتر ویتامین D در بدن‌ کمک می کند. البته بهتر است از کرم ضد آفتاب مناسب پوست استفاده نمایید. کمبود ویتامین D در میان زنان باردار بسیار رایج است. کمبود ویتامین د خطر ابتلا به بیماریی‌هایی مثل دیابت بارداری، پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری که باعث بالا رفتن فشار خون و مسائل دیگر در دوران بارداری می‌شود) و واژینوز باکتریال (نوعی بیماری عفونی واژن) را بیشتر می‌کند. حتما در دوران بارداری در رژیم غذایی خود منابع غنی از ویتامین D مانند ماهی و شیر غنی‌شده را هم میل کنید. مصرف مکمل های غذایی حاوی این ویتامین هم توصیه می‌شود.

 بارداری در تابستان از حیث انتخاب لباس، بهتر و قابل‌تحمل‌تر است

7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید

معمولا در دوران بارداری، لباس های قدیمی شما اندازه تان نمی شود و مجبور هستید که لباس های گشادتر بپوشید. در واقع لباس های تابستانی سبک تر می باشد و برای زن باردار مناسب تر است.

 بارداری در تابستان خطر سرایت ویروس سین‌سیشیال تنفسی به کودک را کاهش می‌دهد

این ویروس به‌شدت واگیردار است و می‌تواند موجب عفونت مجرای تنفسی شود. ویروس RSV تهدیدی جدی برای نوزادان یا کودکانی است که زمینۀ بیماری های قلبی و بیماری های ریوی دارند. طبق بررسی‌های انجام‌شده، اواسط پاییز تا اواخر بهار، خطر سرایت این ویروس تنفسی زیاد می‌شود.

 بارداری در تابستان مصرف آب و نوشیدنی را ساده‌تر و دل‌چسب‌تر می‌کند

7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید

رسیدن آب کافی به بدن برای زنده ماندن و سلامت‌مان حیاتی است. در دوران بارداری این مسئله اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند. البته علاوه بر مصرف آب معمولی می‌توانید نوشیدنی‌های طبیعی را در برنامه غذایی تان قرار دهید.

 تابستان، فرصتی برای تفریح و گذران اوقات فراغت در تعطیلات

7 دلیل برای اینکه بارداری در تابستان را انتخاب کنید

تابستان بهترین زمان برای تفریح است. بارداری در تابستان این فرصت را به زن باردار می دهد که بیشتر به گشت و گذار بپردازد.  در واقع زن باردار قبل از اینکه وظیفه سنگین بزرگ کردن بچه را به عهده بگیرد، می‌تواند برای بار آخر همراه همسرش خوش بگذراند. 

بازدید ها: 331
تست گودیناف؛ میزان هوش کودک خود را بسنجید - 5.0 out of 5 based on 1 vote

تست گودیناف؛ میزان هوش کودک خود را بسنجید

کودکان علاقه زیادی به نقاشی کشیدن دارند و از همان ابتدا نقاشی خود را با کشیدن آدمک آغاز می‌کنند. اگر دوست دارید هوش کودکتان را بسنجید، می توانید از نقاشی های او کمک بگیرید. در واقع سنجیدن هوش کودکتان با کمک نقاشی را تست گودیناف می گویند. یکی از مزیت این تستی این است که از ۳ تا ۱۳ سالگی قابل ‌اجراست و برای کودکانی که قادر به صحبت کردن نیستند یا زبان نمی‌دانند هم کاربردی است.شما می توانید می توانید این تست را در خانه روی کودکتان انجام بدهید. اطلاع از سطح هوشی کودک و مشاوره با روان‌شناس کودک کمک می‌کند تا کودک مسیر درستی را در زندگی طی کند. در واقع شما بعد از آگاه شدن از سطح هوش کودکتان می توان به ارتقا هوش او کمک کرد.

اما چند نکته وجود دارد که والدین هنگام اجرای این تست باید در نظر داشته باشند. دستور اجرای آزمون بسیار ساده و شامل رعایت موارد زیر است:

تست گودیناف؛ میزان هوش کودک خود را بسنجید

•    کاغذی را به اندازه ۲۱*۳۰ آماده کنید.
•    مداد سیاه یا خودکار روان در اختیار کودک بگذارید. در این تست نباید از مدادرنگی استفاده شود، زیرا زمانی که کودک از مداد رنگی استفاده می کند، باید فشار بیشتری روی کاغذ بیاورد که باعث خستگی او می شود. هم چنین ممکن است با مداد رنگی، نقاشی او واضح نباشد.
•    کودک باید چند تصویر بکشد و بعد بهترین آدمک کشیده‌شده برای انجام آزمون انتخاب شود.
•    در طول نقاشی به هیچ‌وجه به کودک کمک نکنید. فقط اگر کودک هنگام ترسیم بی حوصله شد، می‌توانید او را تشویق کنید تا به کارش ادامه دهد.
•    اگر نتایج چند بار کشیدن نقاشی تفاوت داشته باشد، احتمال کودکتان از موضوعی ناراحت است و حتما باید به متخصص روان شناس کودک مراجعه کنید.
•    آزمون شامل ۵۱ سوال است که باید از روی نقاشی ترسیم‌شده نمره‌گذاری شود. اگر جواب سوال مثبت باشد، یک نمره و درصورت منفی بودن، نمره صفر به آن تعلق می‌گیرد.

سوال‌ها از این قرارند:

تست گودیناف؛ میزان هوش کودک خود را بسنجید

1- سر وجود داشته باشد.
۲- پا کشیده شده باشد.
۳- دست کشیده شده باشد. (یک یا هر دو دست)
۴- بدن کشیده شده باشد.
۵- طول بدن طویل‌تر از عرض آن باشد.
۶- شانه‌ها کشیده شده باشد.
۷- بازو‌ها و پا‌ها به تنه چسبیده باشند.
۸- پا‌ها به تنه و دست‌ها به تنه در نقاط واقعی خود چسبیده باشند.
۹- گردن کشیده شده باشد.
۱۰- دنباله گردن به سر و تنه مربوط باشد.
۱۱- چشم‌ها کشیده شده باشد.
۱۲- بینی کشیده شده باشد.
۱۳- دهان کشیده شده باشد.
۱۴- دو لب دیده شود.
۱۵- سوراخ‌ها یا حفره‌های بینی کشیده شده باشد.
۱۶- مو‌ها کشیده شده باشد. (جزیی‌ترین مقدار مو)
۱۷- مو‌ها کامل کشیده شده باشد.
۱۸- علامتی از لباس کشیده شده باشد.
۱۹- دو قطعه لباس کشیده شده باشد.
۲۰- تمام بدن پوشیده از لباس باشد.
۲۱- ۴ قطعه لباس مشخص باشد. (کراوات، کلاه، جوراب، کفش، پیراهن، کت و شلوار)
۲۲- لباس رسمی یا یونیفورم باشد. (یونیفورم مدرسه هم نمره می‌گیرد)
۲۳- انگشتان کشیده شده باشد. (هر اثری از انگشت کافی است)
۲۴- تعداد انگشتان درست باشد.
۲۵- شکل و قواره انگشتان درست باشد.
۲۶- شست متمایز باشد.
۲۷- دست متمایز از انگشتان باز باشد. (کف دست کشیده شده باشد)
۲۸- بازو‌ها کشیده شده باشد.
۲۹-زانو کشیده شده باشد.
۳۰- تناسب سر نسبت به بدن مراعات شده باشد.
۳۱- تناسب بازو‌ها و دست‌ها نسبت به بدن حفظ شده باشد.
۳۲- پا‌های متناسب، کشیده شده باشد.
۳۳- کف پا متناسب باشد.
۳۴- پا‌ها متمایل به بالا نباشند.
۳۵- دست‌ها و پا‌ها دوبعدی کشیده شده باشند.
۳۶- پاشنه کفش یا پاشنه پا کشیده شده باشد.
۳۷- هماهنگی خطوط کلی حفظ شده باشد. (دست نلرزیده باشد)
۳۸- هماهنگی خطوط کلی و جزیی حفظ شده باشد. (نقاشی دقیق باشد)
۳۹- هماهنگی خطوط سر (مو‌ها و دور سر) به دقت کشیده شده باشد.
۴۰- هماهنگی خطوط تنه حفظ شده باشد.
۴۱- هماهنگی خطوط دست‌ها و پا‌ها حفظ شده باشد.
۴۲- هماهنگی خطوط چهره حفظ شده باشد.
۴۳- گوش‌ها کشیده شده باشد.
۴۴- تناسب گوش‌ها حفظ شده باشد.
۴۵- مردمک چشم کشیده شده باشد.
۴۶- تناسب چشم حفظ شده باشد.
۴۷- در تصاویر نیمرخ و تمام‌رخ، چشم دارای حالت باشد.
۴۸- چانه و پیشانی هر دو کشیده شده باشد.
۴۹- برآمدگی شانه در تصویر نیمرخ معلوم باشد.
۵۰- نیمرخ ناقص باشد. (یعنی تنه و نیمرخ ناقص)
۵۱- نیمرخ باشد.

روش محاسبه:

تست گودیناف؛ میزان هوش کودک خود را بسنجید

•    بعد از اتمام نمره‌گذاری نمرات داده‌شده را با هم جمع کنید.
•    شما برا سنجیدن سطح هوش کودک به سن تقویمی و سن واقعی کودک به سال و ماه نیازدارید، به فرض اینکه نمره خام حاصل از آزمون 40 باشد.
•    سن تقویمی یا سن واقعی را از این طریق به دست بیاورید، مثلا اگر کودک ۷ سال و ۳ ماه دارد باید سن را در ۱۲ ضرب کرده سپس با ماه جمع کنید. در این مثال یعنی ۷*۱۲+۳ (هر سال ۱۲ ماه دارد). سن تقویمی این کودک ۸۷ است.
•    سن عقلی کودک از روی جدول شماره یک و نمره خام استخراج‌شده به دست می‌آید. مثلا اگر نمره خام ۴۰ است. از روی جدول سن عقلی ۱۳ سال است پس ۱۳*۱۲ برابر با عدد ۱۲۶ است. سن عقلی در این جدول از راست به چپ خوانده می‌شود. عدد اول به سال و عدد دوم به ماه است.
•    در پایان سن عقلی بر سن تقویمی تقسیم و ضربدر ۱۰۰ می‌شود. نمره به‌دست‌آمده را با توجه به جدول شماره ۲ ارزیابی کنید. در این کودک نمره نهایی برابر با 82/۱۴۴ است. یعنی نمره بین عدد ۱۳۰ و ۱۴۹ می باشد و کودک در گروه پرهوش قرار می‌گیرد.

تست گودیناف؛ میزان هوش کودک خود را بسنجید

بازدید ها: 405

طرز تهیه غذاهای مقوی برای زنان باردار

زنان باردار باید در طول دوران بارداری، غذاهای مقوی و سالم بخورند. در واقع رژیم غذایی در این دوران بسیار مهم است؛ زیرا جنین هم از مادر تغذیه می کند.  در این مقاله قصد داریم طرز تهیه دو غذای مقوی، سالم و مناسب را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه غذاهای مقوی برای زنان باردار
مرغ با ماست یونانی و کاری

این غذا سرشار از پروتئین، کلسیم، فیبر، ویتامین c و اسید فولیک است که مهم‌ترین منابع غذایی، املاح و ویتامین‌ها را برای زنان باردار تامین می کند.

 
مواد لازم


•    سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد خرد شده به اندازه دلخواه
•    پیاز: یک عدد بزرگ و درشت خرد شده
•    آب: ۱ لیوان
•    نمک و پودر فلفل سیاه و قرمز: به میزان دلخواه
•    ماست یونانی: یک فنجان
•    پودر کاری: ۱ قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه

طرز تهیه غذاهای مقوی برای زنان باردار
•    ابتدا تکه‌های سینه مرغ  و پیاز را در یک لیوان آب و روی شعله متوسط آب بپزید.
•    زمانی که تکه‌های سینه مرغ پخت، آن را با نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه‌دار کنید.
•    در یک ظرف جداگانه ماست یونانی و پودر کاری را به هم مخلوط کرده و مقداری روغن زیتون و آب لیموترش تازه هم به آن اضافه کنید.
•    تکه‌های سینه مرغ پخته را به این سس اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید و سپس سرو کنید.
•    شما می توانید این غذای خوشمزه را با برنج یا سبزیجات گریل شده یا پخته مثل لوبیا سبز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، اسفناج و قارچ میل کنید.

املت نودل و پنیر موزارلا

طرز تهیه غذاهای مقوی برای زنان باردار
املت یکی از مقوی‌ترین و مفیدترین غذاها برای وعده‌های مختلف در رژیم غذایی زنان باردار است. این غذا سرشار از پروتئین، کلسیم، فیبر و کربوهیدرات می باشد.
 
مواد لازم

•    نودل فوری: ½ بسته
•    تخم‌مرغ: ۲ عدد
•    پنیر موزارلا: ۲ قاشق غذاخوری
•    کره: ۱ قاشق غذاخوری
•    نخودفرنگی پخته: ۳۰ گرم
•    فلفل قرمز دلمه‌ای: ¼ یک عدد کوچک نازک خرد شده
•    میگوی تفت داده شده: ۱۷۰ گرم
•    نان تست کامل برای سرو
 
طرز تهیه

•    ابتدا نودل را طبق دستور‌العمل روی بسته بپزید و آبکشی کرده و کنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و هم بزنید و نودل و پنیر موزارلای رنده شده را به آن اضافه کنید.
•    به این ترکیب، نمک و فلفل اضافه کنید.
•    در یک ماهیتابه تفلون یا چدن، کره را آب کنید و ترکیب تخم‌مرغ، پنیر و نودل را در ماهیتابه بریزید.
•    دو طرف املت را تا زمانی که طلایی شود، سرخ کنید.
•    میگوهای تفت داده شده، نخود فرنگی پخته و فلفل قرمز دلمه‌ای را به املت اضافه کرده و حدود یک دقیقه صبر کنید تا مواد طعم همدیگر را به خود بگیرند.
•    سپس یک لبه املت را روی لبه دیگر بگذارید و کمی دیگر روی حرارت ملایم گاز تفت دهید. شما می توانید املت نودل و پنیر موزارلا را با نان تست سرو کنید. امیدواریم از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

 نکاتی در مورد تغذیه زنان باردار

طرز تهیه غذاهای مقوی برای زنان باردار
از نظر متخصصان، تغذیه زنان باردار در طول دوران بارداری بسیار مهم است. بسیاری از افراد تصور می کنند که یک زن باردار باید دو برابر از زمانی که باردار نیست غذا بخورد، اما متخصصان تغذیه و پزشکان متخصص زنان و زایمان معتقد هستند که رژیم غذایی زنان باردار باید متعادل و باکیفیت باشد. در واقع زن باردار مجاز می باشد که ۳۰۰ کالری به رژیم غذایی عادی خود اضافه کند و نیازی به دو برابر کردن کالری دریافتی نیست. مصرف کلسیم، پروتئین، آهن، اسید فولیک در کنار چربی‌های سالم، فیبر و سبزیجات و میوه‌جات مختلف به علاوه منابع غذایی سرشار از امگا ۳ و نوشیدنی‌های طبیعی کمک فراوانی به گذراندن یک بارداری سالم و ایمن می‌کند.

بازدید ها: 575

 6 توصیه که نوزاد خود را به خوردن غذای کودک عادت دهیم

غذا خوردن نوزاد، یکی از مشکلاتی است که مادرهای جوان با آن مواجه هستند. با ما همراه باشید تا ۶ توصیه که نوزاد خود را به خوردن غذای کودک عادت دهید را بدانید.

غذای کودک

۶ توصیه که نوزاد خود را به خوردن غذای کودک عادت دهیم
اگر نوزادتان بین ۴ تا ۶ ماه سن دارد و می‌تواند سرش را بالا نگه دارد و خودش روی یک صندلی بلند بنشیند، پس آماده‌ی غذا خوردن است.  البته بهتر است قبل از غذا دادن به نوزاد، با پزشک مشورت کنید.اگر سعی کردید با یک قاشق کوچک به او غذا بدهید و غذا از دهان او بیرون ریخت، شاید بهتر باشد این کار را تا چند هفته‌ی بعد تکرار نکنید. ممکن است نوزاد شما بعد از خوردن غذا، زبانش را بیرون بیاورد، لازم نیست نگران این واکنش باشید. با گذر زمان این ویژگی از بین می‌رود.

1. اولین غذای کودک چه باشد؟

باید اولین خوراکی‌های کودک کاملا رقیق و آبکی باشند. بسیاری از والدین تصمیم می‌گیرند ابتدا به نوزادشان غلات بدهند (برنج، جو دو سر، یا جو). غلات سرشار از آهن است و به رشد نوزاد بسیار کمک می کند. برای تهیه کردن آن، کمی غله‌ی پودر شده را با شیر مادر یا شیرخشک مخلوط کنید.  هم چنین بعضی از پزشکان پوره‌ی سبزیجات را به عنوان یکی از اولین غذاهای ایده‌آل پیشنهاد می‌کنند. البته پوره‌ی میوه‌ها هم برای نوزادان خوب است. می توانید در مورد اولین غذا به نوزاد با پزشک خود مشورت کنید. اولین غذای کودک را که احساس خوبی نسبت به آن دارید؛ برای نوزاد انتخاب نمایید. نوزاد شما ظرف مدت کوتاهی می تواند انواع غذاها را بخورد و شما می توانید غلات، دانه‌ها، سبزیجات، میوه، گوشت، ماهی، زرده‌ی تخم مرغ و محصولات لبنی مانند ماست و پنیر را به برنامه غذایی او اضافه کنید.

۲. زمان صرف وعده‌ی غذایی را برای او به زمانی خاص تبدیل کنید

۶ توصیه که نوزاد خود را به خوردن غذای کودک عادت دهیم
زمانی که می خواهید اولین لقمه‌ی غذای کودک را به نوزادتان بدهید، قاشق بچه را تا نصف پر کنید. البته لبخند را فراموش نکنید و برای او کلماتی را زمزمه کنید تا بداند باید از خوردن غذای کودک لذت ببرد. اگر نوزادتان بسیار گرسنه باشد، ممکن است دلش نخواهد طعم‌های جدید را امتحان کند. در چنین شرایطی، بهتر است به او شیر مادر یا شیر خشک بدهید. بهتر است زمانی که بقیه‌ی اعضای خانواده در حال خوردن هستند به نوزاد غذا بدهید، تا او احساس کند بخشی از گروه خانواده است.

3. مراقب آلرژی‌ها باشید

به خاطر دلایل ایمنی و سلامت، بهتر است در هر بار، فقط چند مورد خوراکی به نوزادتان بدهید. هر بار که به او خوراکی‌های جدیدی می‌دهید، سه تا پنج روز صبر کنید و بعد خوراکی جدید دیگری به او بدهید این روش کمک می کند که اگر نوزاد مشکلی از جمله راش، ناراحتی معده، یا آلرژی غذایی داشته باشد، متوجه شوید که چه خوراکی برای او مشکل ایجاد کرده است. غذاهایی که ممکن است نوزادها و کودکان به آن آلرژي داشته باشند، شامل بادم زمینی، تخم مرغ، و صدف می باشد. در سال‌های گذشته، پزشکان توصیه می کردند که این خوراکی‌ها را از دسترس کودکان دور نگه دارند، اما بعد از انجام پژوهش‌های جدید، اکنون، والدین می‌توانند تخم مرغ، بادام زمینی، گندم، و سایر خوراکی‌هایی را که معمولا برای کودکان آلرژي زا هستند به نوزادان ۴ تا ۶ ماهه بدهند. اگر فردی از اعضای خانواده، آلرژی دارد، بهتر است در مورد غذاهای آلرژی زا با پزشک مشورت کنید.

4. چقدر باید به نوزاد غذا بدهیم؟

۶ توصیه که نوزاد خود را به خوردن غذای کودک عادت دهیم
ممکن است زمانی که نوزاد شما می خواهد غذا بخورد، فقط یک یا دو قاشق غذا نوش جان کند. لازم نیست نگران این مساله باشید، زیرا او هنوز بیشترین کالری را از شیر مادر یا شیر خشک می‌گیرد. تا زمانی که ۹ تا ۱۲ ماهه شود، سه وعده غذا در روز علاوه بر شیر مادر یا شیر خشک مصرف خواهد کرد.

از کجا بفهمید سیر شده است؟

زمانی که نوزاد شما سیر شده باشد، سرش را بر می‌گرداند، قاشق را پس می‌زند، به جای خوردن با غذایش بازی می‌کند، یا حتی آن را تف می‌کند. هیچ وقت نوزاد را مجبور بخ خوردن غذا نکنید.

5. لقمک‌هایی (فینگر فود) برای امتحان کردن

وقتی نوزادتان بتواند غذا را با انگشت‌هایش بگیرد و به سمت دهان ببرد، می‌تواند لقمک‌ها را هم امتحان بکند. حتما مواظب باشید هر چیزی که او در دهانش می‌گذارد بسیار نرم و کوچک باشد. انتخاب‌های خوب در این زمینه می‌توانند تکه‌ّهای کوچک موز کاملا رسیده، سیب زمینی خوب پخته شده، بیسکوییت مادر که خوب در آب حل می‌شود، و نخود منجمد باشند. اگر میوه به او می‌دهید، ابتدا پوستش را بکنید و خوب آن را بپزید.

6. خوراکی‌هایی که باید از آن‌ها اجتناب کرد

۶ توصیه که نوزاد خود را به خوردن غذای کودک عادت دهیم
بعضی غذاها و خوراکی‌ها هستند که هرگز نباید به نوزادتان بدهید:

 - شیر گاو

نوزادان زیر ۱ سال نمی‌توانند شیر گاو را هضم کنند و همین باعث می‌شود دچار مشکلات معده و کلیه شوند. بهترین غذا برای نوزاد زیر یک سال، شیر مادر و شیر خشک است. سایر محصولات لبنی، مانند پنیر و ماست مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

 - عسل

تا یک سالگی به نوزادتان عسل ندهید. این کار می‌تواند باعث مسمومیت غذایی حاد در نوزاد بشود.

- خطرات خفگی

نوزادها نمی‌توانند غذا را بجوند و اگر خوراکی‌ها سفت و بزرگ باشند، ممکن است دچار خفگی شوند. هرگز به نوزادتان انگور کامل، تکه‌های سیب، تکه‌های هات داگ، آجیل، پاپ کورن، یا میوه‌ی پوست دار ندهید.

بازدید ها: 346

طرز تهیه ۲ غذای مقوی برای رژیم غذایی زنان باردار

رژیم غذایی زنان باردار، یکی از مهم ترین مسایلی است که باید به آن توجه کرد. بسیاری از زنان باردار به خاطر مواردی مثل ویار بارداری یا رژیم‌های غذایی خاص و ضروری در این دوره برای خوردن برخی غذاها معذوریت دارند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه دو غذای مقوی، سالم و مناسب برای رژیم غذایی زنان باردار را آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه ۲ غذای مقوی برای رژیم غذایی زنان باردار
مرغ با ماست یونانی و کاری

طرز تهیه ۲ غذای مقوی برای رژیم غذایی زنان باردار
مرغ مزه‌دار شده با ماست یونانی و کاری، یک غذای مقوی و سالم می باشد که سرشار از پروتئین، کلسیم، فیبر، ویتامین c و اسید فولیک است. تمام این مواد برای رژیم غذایی زنان باردار بسیار مهم می باشد.

مواد لازم

•    سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد خرد شده به اندازه دلخواه
•    پیاز: یک عدد بزرگ و درشت خرد شده
•    آب: ۱ لیوان
•    نمک و پودر فلفل سیاه و قرمز: به میزان دلخواه
•    ماست یونانی: یک فنجان
•    پودر کاری: ۱ قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه

•    ابتدا در یک قابلمه مقداری آب ریخته و تکه‌های سینه مرغ و پیاز را اضافه کرده و روی حرارت ملایم بپزید.
•    سپس تکه‌های سینه مرغ پخته شده را با نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه مزه‌دار کنید.
•    در یک ظرف جداگانه، ماست یونانی و پودر کاری را به هم مخلوط کنید.
•    در صورت دلخواه مقداری روغن زیتون و آب لیموترش تازه هم به آن اضافه کنید.
•    تکه‌های سینه مرغ پخته شده را به ظرف سس اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
•    این مخلوط را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس سرو کنید.
•    مرغ مزه‌دار شده با ماست یونانی و ادویه کاری را می‌توانید با برنج یا سبزیجات گریل شده یا پخته مثل لوبیا سبز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، اسفناج و قارچ میل کنید.

نکته: می‌توانید تکه‌های مرغ خام را به سس ماست و کاری و پیاز رنده شده آغشته کنید و سپس گریل کنید.

املت نودل و پنیر موزارلا

طرز تهیه ۲ غذای مقوی برای رژیم غذایی زنان باردار
املت یکی دیگر از مقوی‌ترین و مفیدترین غذاها برای وعده‌های مختلف در رژیم غذایی زنان باردار است. املت نودل و پنیر موزارلا سرشار از پروتئین، کلسیم، فیبر و کربوهیدرات می باشد که برای بدن زن باردار مفید است.

مواد لازم

•    نودل فوری: ½ بسته
•    تخم‌مرغ: ۲ عدد
•    پنیر موزارلا: ۲ قاشق غذاخوری
•    کره: ۱ قاشق غذاخوری
•    نخودفرنگی پخته: ۳۰ گرم
•    فلفل قرمز دلمه‌ای: ¼ یک عدد کوچک نازک خرد شده
•    میگوی تفت داده شده: ۱۷۰ گرم
•    نان تست کامل برای سرو
 
طرز تهیه

طرز تهیه ۲ غذای مقوی برای رژیم غذایی زنان باردار
•    نودل را طبق دستور‌العمل روی بسته بپزید، آبکشی کنید و کنار بگذارید.
•    در یک ظرف، تخم‌مرغ‌ها را بزنید و نودل و پنیر موزارلای رنده شده را به آن اضافه کنید.
•    به این ترکیب، نمک و فلفل اضافه کنید.
•    یک تابه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود. سپس کره را اضافه کنید تا آب بشود.
•    ترکیب تخم‌مرغ، پنیر و نودل را در ماهیتابه بریزید.
•    دو طرف املت را تا زمانی که طلایی شود، سرخ کنید.
•    میگوهای تفت داده شده، نخود فرنگی پخته و فلفل قرمز دلمه‌ای را به املت اضافه کنید و حدود یک دقیقه صبر کنید تا مواد طعم همدیگر را به خود بگیرند.
•    یک لبه املت را روی لبه دیگر بگذارید و اجازه دهید تا کمی دیگر روی حرارت ملایم بماند. املت شما حاضر است و می توانید آن را با نان تست سرو کنید.
•    هم چنین در کنار املت می‌توانید از انواع سبزیجات گریل و آب‌پز استفاده کنید.

نکاتی در مورد تغذیه زنان باردار

تغذیه زنان باردار، بسیار مهم است و باید به آن توجه بشود. متخصصان تغذیه و پزشکان متخصص زنان و زایمان بر این باورند که رژیم غذایی زنان باردار باید متعادل و باکیفیت باشد. در حقیقت در دوران بارداری یک زن باردار می تواند تنها ۳۰۰ کالری به رژیم غذایی عادی خود اضافه کند. کلسیم، پروتئین، آهن، اسید فولیک، چربی‌های سالم، فیبر و سبزیجات و میوه‌جات مختلف باید برنامه غذایی زن باردار قرار بگیرد.
توجه داشته باشید که اگر اضافه وزن دارید، باید تا انتهای بارداری خود بین ۷ تا ۱۱ کیلوگرم اضافه وزن پیدا کنید – یعنی حدود ۹۰۰ گرم تا ۱٫۳ گیلوگرم در هر ماه به ویژه در سه ماهه دوم و سوم بارداری. هم چنین خانم هایی که خیلی چاق هستند، نباید بیشتر از ۵ تا ۹ کیلوگرم در طول بارداری اضافه وزن پیدا کنند.

بازدید ها: 341