جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!!

عاطفه :
بارها چک لیست جهیزیه رو با دقت خوندم. وسایلی که هنوز نخریدم رو علامت زدم. بنده خدا بابا هرچی که خواستم برام خریده، همه ی وسایل ضروری و حتی بیشتر از اون رو آماده کردم اما هنوز چند قلم مانده. راستش خجالت می کشم باز هم لیست بدم بهشون اما چکار کنم. نمی خوام سرافکنده فامیل شوهر باشم.
تو یه کانال تلگرامی عضو شدم که عروس ها  از جهاز هاشون عکس می گیرن و اونجا می ذارن و هزینه تمام شده رو هم قید می کنن. کارم شده چک کردن کانال و مقایسه جهیزیه ام با اون ها. کلی وسیله و تزیینی هم از اون جا یاد گرفتم تا بخرم. حتما حسابی فامیل علی را انگشت به دهن می کنه جهازم.

جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!!
* اتو پرسی (آخه الان دیگه کسی فقط اتوی معمولی نمی خره ، علی گفته)
* طی برقی(خیلی با کلاسه حتما روز جهاز برون کنار جارو برقی باشه بهتره)
* سرخ کن(مامان می گه همش یه بار استفاده کرده از سرخ کنش و زیاد به کار نمیاد وسایل واجب تر بگیر ولی مگه آشپزخونه عروس بدون سرخ کن می شه؟)
* ست لوازم پذیرایی رنگی و فانتزی (کریستال و چینی و آرکوپال خریدم ولی این رنگیا اگه تو یکی از کابینتا چیده بشه خیلی عالیه)
 *بخارشوی(خیلیا خریدن. چند بارم پرسیدم خیلی استفاده نمی کنن ولی اگه نخرم حیفه این همه وسیله خریدم اینم روش)
و ...

جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!!
با این همه وقتی ست قاشق چنگالم رو به علی نشون دادم گفت بهتر بود بیشتر از 24 نفره بخرم. شاید 5-6 سال دیگه مهمون زیاد داشته باشیم. سرویس چینی ام رو هم رفتیم با هم بخریم ، من خواستم ایرانی بخرم ولی گفت خارجی اش بهتره (قیمتش 4 برابر شد ولی حداقل خیلی باکلاس شد)
مادر شوهرم با دیدن وسایل تزیینی که برا ی بوفه خریده بودم گفت : عزیزم این جنسی ها زود می شکننا.

جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!!
یک بار سر این مسائل با علی دعوا کردم. بعد ها مادرش گفت : عزیزم وقتی که می خوای خودت یه چیزیو با قیمت پایین تر بخری دیگه نیا از علی نظر بخواه. بخر همونو.
دوران عقدم، و روز های جهاز خریدنم بدترین لحظه های زندگیم شدن. همش دلخوری همش به هم زدن آرامش خودم و اذیت کردن پدر و مادرم به خاطر خوش آمد علی و خانوادش و اینکه کم نیارم. همش حالت افسردگی دارم. از علی دلخورم. از پدر و مادرم دلخورم.

جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!!
این وقایع و این حال و هوا برای اکثر دختر خانم های در حال تهیه جهاز آشناست. خصوصا اگر همسرانی داشته باشند که شبیه علی باشند.
من از عاطفه خواستم تا بخشی از گفتگو های ذهنی و خاطراتش را درباره ی این موضوع بنویسد و بخواند.
خودش باورش نمی شد که این همه کودکانه و بی فکر ، برای به اصطلاح کم نیاوردن پیش علی اینطور برخورد کرده باشد.
چند سوال:
•    اینکه اکثر دختران جامعه در هنگام تهیه جهیزیه شبیه عاطفه خانم برخورد می کنند نشان دهنده ی عدم اعتماد به نفس آنان در برابر همسر و خانواده او نیست؟

•    آیا اصلا تهیه ی تمام و کمال همه ی اقلام موجود در یک خانه بر عهده ی پدر و مادر عروس است؟

•    اگر این وظیفه بر دوش پسران بود(مانند فرهنگ شهرهایی در جنوب ایران و برخی کرد ها)، آیا باز هم این همه پرتوقع برخورد می کردند؟

•    آیا می دانید که برگزاری مراسمی مثل جهاز نشان دادن و مانند آن کراهت دارد؟

•    آیا با همه ی تلاش های عاطفه و به اصطلاح سنگ تمام گذاشتنش، علی و یا خانواده اش چیزی در این باره گفتند که او فوق العاده است و یا عجب جهازی و یا دستت درد نکند؟

جهیزیه ام را ببینید،دوستم بدارید و به من احترام بگذارید!!!

•    آیا می دانید حضرت علی با فروش زره اش هزینه های خرید جهیزیه را تامین کرد و این کاری بود که پیامبر شایسته ی دخترش دانست؟
درباره ی افرادی مثل علی و خانواده های این چنینی هیچ نقطه اشباعی وجود ندارد. بعد ها هم با دیدن یک نکته مثبت در جهیزیه ی عروسی دیگر آن را به شما گوشزد خواهند کرد.  گاهی جهاز تهیه شده اصلا در خانه داماد جا نمی شود.


کاش دختران می دانستند، خیلی از وسایلی که برای گشتن و پیدا کردن بهترینشان همه جا را زیر پا می گذارند را شاید تا سال ها استفاده نکنند. برای بیشتر دوست داشته شدن نیازی به خریدن وسایل اضافی و بی کاربرد نیست. تنها خودتان باشید و کسی که خودتان را می خواهد دوست بدارید.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

هتل آدم و حوا آنتالیا

تور کیش 3 شب و 4 روز

تور استانبول 2 شب و 3 روز ویژه شهریور 94

هتل رامادا دی ام ای تایلند

هتل و اسپای کلارک گرینز - ایرپورت ریزورت هند

دریافت تورهای لحظه آخری و نرخ ویژه از طریق تلگرام