مراقب این علایم چشمی باشید

- جرقه زدن، مگس پران یا دیدن سایه های خاکستری درمیدان بینایی:
ایجاد ناگهانی جرقه های فوری یا افزایش مگس پران ها می تواند از علایم جدا شدن لایه ی عصبی پشت چشم که مسئول ارسال پیام های بینایی به مغز است، می باشند. نزدیک بینی شدید، بیماری های چشمی مانند آب سیاه و آسیب های فیزیکی به چشم نیز می توانند باعث جدا شدگی شبکیه شوند. در صورت عدم رسیدگی به موقع به جدا شدگی شبکیه، می تواند منجر به نابینایی شود.

 

مراقب این علایم چشمی باشید

- کاهش ناگهانی دید در یک چشم:
تخریب ماکولا(بخش حیاتی شبکیه) از موارد مهمی است که می تواند باعث کاهش و یا از دست دادن دید در یک چشم شود. از دست دادن بینایی ناشی از تخریب ماکولا معمولا تدریجی است ولی در مواردی می تواند ناگهانی نیز باشد. انواع آب سیاه نیز می توانند منجر به کاهش دید ناگهانی شوند.
- درد چشم:
اکثر بیماری های چشمی بدون درد اند اما بعضی شرایط و یا آسیب ها می توانند باعث درد شوند. درد چشمی می تواند ناشی از آب سیاه، خشکی چشم، آسیب چشم، خراش قرنیه و یا حتی سرطان چشم باشد. 

 

مراقب این علایم چشمی باشید
- قرمزی چشم:
قرمزی در هر دو چشم معمولا مشکل جدی نیست، قرمز شدن دو چشم به صورت همزمان می تواند نشانه ی سرما خوردگی یا التهاب ملحتمه باشد. اما قرمزی تنها در یک چشم می تواند نشان دهنده ی التهاب عمیق تر باشد.
- ناراحتی های چشمی همراه با استفاده از لنزهای تماسی:
بسیاری از افرادی که لنزهای تماسی استفاده می کنند در صورت رعایت بهداشت و سایر قوانین معمولا دچار مشکل نمی شوند. در صورت مشاهده درد، قرمزی و ناراحتی در زمان استفاده از لنزهای تماسی باید متخصص مراجعه کنید.
علت های سکته:
همان عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی مانند دیابت، فشار خون بالا و سیگار می توانند باعث ایجاد سکته شوند. عصب بینایی و شبکیه چشم نسبت به کاهش جریان خون بسیار حساس اند. حتی یک کاهش جزئی در این جریان خون می تواند باعث تغییر بینایی شود. به محض احساس این گونه علائم مراجعه به پزشک ضروری است، مخصوصا اگر فرد در شرایط پر تنش و تحت استرس باشد. 

 

مراقب این علایم چشمی باشید

افتادگی مزمن پلک ها در هر دو چشم:

افتادگی مزمن چشم ها گاهی اوقات با تاری دید و دوبینی، خستگی فک یا ضعف عمومی همراه است که با گذشت زمان بدتر می شود. این ها در حقیقت علامت های بیماری میاستنی گراویس هستند. بیماری گسترده ای که از اختلال عملکرد اعصاب و عدم توانایی آنها در کنترل ماهیچه ها ناشی می شود. مواردی که هیچ ضربه و جراحتی در کار نباشد، درد چشم ها می تواند ناشی از گلوکوم یا همان آب سیاه باشد. میاستنی گراویس یک بیماری خودایمنی است که سیستم ایمنی بر علیه خود آنتی بادی هایی را تولید می کند که به گیرنده های سلولی حمله کرده و آنها را تخریب می کند. بنابراین ارتباط بین اعصاب و عملکرد عضلات دچار اختلال خواهد شد.
با این حال علت واقعی و شروع کننده این بیماری مشخص نیست. به نظر می رسد که یک ارتباط بین این بیماری و اختلالات غده تیموس وجود داشته باشد. در صورت مواجهه با این علامت حداکثر تا یک هفته به پزشک مراجعه کنید.

نکته مهم
در برخی افراد دیدن لکه های شناور به طور مکرر می تواند نتیجه ی خونریزی چشمی باشد، مثلا در افرادی که به بیماری هایی مانند رشد غیر طبیعی عروق خونی، دیابت، فشار خون بالا و یا کم خونی داسی شکل مبتلا هستند. 

 

مراقب این علایم چشمی باشید

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

هتل هالیدی این استانبول

هتل هالیدی این ریزورت مالزی

هتل هیلتون گاردن این ساکت هند

کانتری این اند سوئیتز بای کارلسن، ساهیباباد هند

هتل پیاززا این گرجستان

هتل هالیدی این تفلیس گرجستان