نقد کتاب مردی به نام اوه - 4.0 out of 5 based on 1 vote

نقد کتاب مردی به نام اوه

همه ی ما با افرادی در زندگی برخورد کرده ایم که شیوه ی زیست خاص خود را دارند. علایق خاص، هنر خاص، ماشین خاص، نظم خاص و هر چیز دیگری در زندگی این افراد خاص است. این افراد تحمل ندارند کسی آشغالش را قبل از ساعت 10 دم در خانه بگذارد یا این که  از جای پارک دیگران استفاده کند. صحبت از موارد استثنا نیست بلکه صحبت از کسانی است که همیشه این گونه هستند و برخلاف نظم و اصول رفتار می کنند. افراد خاص و منظم هیچ گاه چنین اشخاصی را تحمل نمی کنند. باید در یک ساختمان و یا یک محله زندگی کنید تا متوجه شوید در مورد چه کسانی می گویم. اما اگر مواجه نشده اید، که در دنیای جدید شاید عجیب هم نباشد، کتاب مردی به نام اوه را بخوانید. اوه فردی است که زندگی را لمس می کند. از جهان دیجیتال بیزار است و اصلا درک نمی کند چرا ابزار مکانیکی ماشین جایش را به ابزار خودکار داده است. از نظر اوه کسی که نتواند دنده ی ماشین عوض کند و بدون ابزار الکترونیک به درستی ماشینش را پارک کند اصلا راننده نیست. اوه عقیده دارد یک مرد باید بتواند ابزار خانه اش را خودش تعمیر کند و مدام به تعمیر کاران زنگ نزند و پولش را هدر ندهد. اوه فردی سنتی است که خیلی از اتفاقات جهان جدید را نمی فهمد اما با تمام این ها پیرمردی بسیار دوست داشتنی است.

نقد کتاب مردی به نام اوه

مردی به نام اوه رمانی است روان و خواندنی که از نظر نیویورک تایمز در رتبه ی یک رمان های هم دوره ی خود قرار گرفته است. این رمان ما را به درون احساسات افرادی می برد که اصول دقیق دارند و ما را با چیزی که می بینند و مدلی که جهان را تفسیر می کنند آشنا می کند. شاید در ابتدا چنین افرادی خشک، بی احساس یا اصلا کمی خنگ به نظر برسند، اما در عمق داستان که برویم می بینیم که احساساتی هم دارند اما مطابق اصول خودشان آن را بروز نمی دهند. از نظر این افراد مرد نباید احساساتش را نشان بدهد. برای او خوب نیست. اما مگر می شود زنی حامله و بانمک، آن هم ایرانی، دید و بی تفاوت بود؟ یا کودکان خنده دار و بازیگوش را دید و به آن ها بی محلی کرد؟

نقد کتاب مردی به نام اوه

مردی به نام اوه چند بار در ایران ترجمه و توسط چندین انتشارات منتشر شده است. ترجمه ها همچنان در سطح خوبی قرار ندارند اما می توان گفت با توجه به ارزش کتاب باید آن را خواند و از آن لذت برد. مردی به نام اوه جزو رمان های خوب سال های اخیر است که نباید آن را از دست داد. گفتنی است از روی این کتاب، فیلمی نیز ساخته شده است و به همین نام (a man called ove) منتشر شده است.

نقد کتاب مردی به نام اوه

اطلاعات کتاب:

نام کتاب: مردی به نام اوه

نویسنده: فردریک بکمن

ترجمه: فرناز تیمورازف

انتشارات: نشر نون

تعداد صفحات: 376

قیمت: 29000 تومان

نقد کتاب مردی به نام اوه

 

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

راهنمای سفر به مالزی

بلیط رایگان به جزیره کیش ویژه اعضا

دیگه لازم نیست حواستون به کالری باشه. رژیم گیاهخواری داشته ب

کشف نانوذراتی که به گسترش سلول های سرطانی کمک می کنند

داروخانه ای به نام آلوئه ورا

تلاش فیزیکدان ها برای انجام آزمایشی غیرممکن تبدیل نور به ماد