معرفی کتاب لم یزرع اثر محمدرضا بایرامی

محمدرضا بایرامی از نویسندگان معاصر و خوش نام ایران است که در سال 1340 شمسی به دنیا آمد. از آثار او می توان به کتاب های آتش به اختیار، سنگ سلام، غروب خورشید در سامرا، فصل درو کردن خرمن، در باد آمد در باران رفت، پل معلق، رعد یک بار غرید، در ییلاق، بادهای خزان، تفنگ، کوه مرا صدا زد، شب در بیابان، وقتی که کولی ها برمی گردند، هفت روز آخر، دشت شقایق ها، قصه های ساوالان، عقاب های تپه ی 60، سایه ی ملخ و... اشاره کرد.
بایرامی نویسنده ی توانمند و صاحب نامی است که تا کنون برای آثار خود جوایز ایرانی و بین المللی زیادی کسب کرده است. رمان لم یزرع نیز تا کنون برنده ی جایزه ی ادبی جلال آل احمد، بهترین کتاب سال 1395 و همچنین برنده ی جایزه ی شهید حبیب غنی پور شده است.

 

معرفی کتاب لم یزرع اثر محمدرضا بایرامی

محمدرضا بایرامی در زمینه ی دفاع مقدس آثار بسیاری را به چاپ رسانده است و لم یزرع نیز یک رمان دفاع مقدسی است. داستان این رمان در عراق و در روستایی به نام دجیل اتفاق می افتد. لازم به ذکر است که صدام در سال 1382 در همین منطقه کشته شد.
راوی این رمان پسری به نام سعدون است که از شیعیان عراقی است و در روستای دجیل زندگی می کند. او عاشق دختری سنی به نام احلی است اما سنت ها و تعصبات قبیله شان اجازه ی ازدواج را به آن ها نمی دهد... در لم یزرع در کنار درک کردن سختی ها و مظلومیت های یعیان عراق در هشت سال دفاع مقدس، شاهد عشقی ممنوعه هستیم که در دل دو قبیله رشد می کند و در نهایت آن ها را به جنگ می اندازد. عاقبت این عشق ممنوعه یک تراژدی بی نظیر است که با پایان بندی عمیق و فوق العاده شما را ساعت ها شوکه کرده و به فکر فرو می برد.

 

معرفی کتاب لم یزرع اثر محمدرضا بایرامی

از ویژگی های مثبت لم یزرع می توان به توصیف ها و فضاسازی های زیبا، زاویه ی دیدی جدید در رمان های دفاع مقدس و پایان بندی خاص و غافلگیر کننده ی آن اشاره کرد. بی شک لم یزرع رمانی است که می تواند شروع سبکی تازه را در ادبیات دفاع مقدس رقم بزند.

 

 

معرفی کتاب لم یزرع اثر محمدرضا بایرامی

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

مطالب مشابه

معرفی گیاه دارویی چای ترش

معرفی خواص دارویی و مفید سیاه دانه

هنر و طبیعت، معرفی احمد نادعلیان

معرفی کتاب کارآفرینان زن ایرانی ساکن در ایران نویسنده لیلا س

معرفی کتاب های "بیابان لوت" و "خلیج فارس"

اسامی تعدادی از مورخان کتاب های تاریخ ایران

افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال