× خرید در مالزی ، مراکز خرید در مالزی ، خرید کردن در مالزی ، بحث و گفتگو و تبادل نظر در ارتباط با مراکز خرید در مالزی

مراکز خرید

  • میلاد هاشمی
  • میلاد هاشمی's Avatar نويسنده موضوع
  • بازديد كننده
  • بازديد كننده
6 سال 4 ماه قبل #5226 توسط میلاد هاشمی
سلام درباره مراکز خرید خوب مالزی اطلاعات میخواستم
  • کارشناس گردشگری
  • کارشناس گردشگری's Avatar نويسنده موضوع
  • بازديد كننده
  • بازديد كننده
6 سال 4 ماه قبل #5257 توسط کارشناس گردشگری
پاسخ: با سلام و احترام / ◊مرکز خرید پاویلیون (Pavilion)
پاویلیون مرکز خرید لوکسی‌ست که در سال 2007 تاسیس شد و بیش از 450 برند دارد؛ اگر مناسبت‌های خاص مثل کریسمس به این مرکز رفته باشید می‌بینید با تزئینات عیدش چه حال و هوای شادی به آدم‌ها می‌دهد. پاویلیون درست در مرکز شهر قرار گرفته و کار شما را برای خرید آسان کرده؛ اگر فکر می‌کنید که خرید از برندها برای‌تان در مالزی ارزان تمام می‌شود باید گفت سخت در اشتباه هستید چون تمام برندهای پاویلیون اصل هستند.
در پاویلیون دنبال لوکس‌ترین‌ لباس‌ها هستید؟ در طبقات دوم و سوم می‌توان برندهای پرادار (Pradar)، سنت لارنت (Saint Laurent)، توری برچ (Tory Burch)، دیانا وان فرستنبرگ (Diane von Furstenberg) و هرمس (Hermes) اشاره کرد.
این مرکز خرید، فروشگاه‌های کیف و کفش خوبی در طبقه دوم هم دارد که سلین (Celine)، گوچی (GUCCI) و مالبری (Mulberry) هم جزوش هستند.

می‌توان گفت خریدی که آقایان خیلی به آن علاقه دارند خرید ساعت است پس تا دیر نشده به طبقه دوم بروید و از برند روکس(Rolex) یا کارتیر (Cartier) ساعت‌تان را بخرید.
تا اینجا برندهایی را به شما معرفی کردیم که گران بودند اما اگر دنبال برندهایی هستید که قیمت مناسب‌تری دارند، زارا (ZARA)، لاگوست (Lacoste)، منگو (Mango) و توماس سابو (Thomas Sabo) می‌تواند گزینه‌های خوبی باشد.
با همه‌ی این حرف‌ها اگر دنبال کالاهایی هستید که قیمت‌هایش اقتصادی‌تر باشد به بخش آسیایی در طبقه ششم سری بزنید؛ حدود 50 فروشگاه می‌بینید که اجناس ژاپنی می‌فروشند. هرچیزی را بخواهید اینجا پیدا می‌کنید از پوشاک گرفته تا جواهر‌ات.
بالاخره بعد از این همه خرید خسته شدید، کمی هم تفریح کنید. طبقه پنجم منتظر خوانندگی شماست؛ با رد باکس پلاس (Red Box Plus) هم بازی کنید، هم خواننده شوید.
کی فکرش را می‌کرد شما آن سر دنیا در پاساژ پاویلیونِ مالزی خلبان شوید؟! در طبقه دوم، شبیه‌ساز پروازی (Flight Experience) وجود دارد که از شما یک خلبان نیمه حرفه‌ای می‌سازد.

◊ مرکز خرید سوریا (Suria)
سوریا 6 طبقه دارد و درست در نزدیکی برج‌های دو قلو پتروناس قرار گرفته که از گران‌ترین مراکز خرید در مالزی به شمار می‌آید. شما با یک تیر دو نشان می‌زنید چون هم می‌توانید برج پتروناس و آکوراریوم را از نزدیک ببینید و هم خرید کنید؛ چی بهتر از این!
در سوریا برندهایی مثل دیور، بولگاری، کلوین کلاین و رالف لورن وجود دارد؛ اگر دنبال بانک‌، رستوران، فود کورت و سوپرمارکت می‌گردید در سالن اصلی پیدایش خواهید کرد.

برند می‌پوشید و دنبال کالاهای اصل می‌گردید؟ طبقه اول مناسب شماست. طبقه دوم برای کسانی‌ست که دنبال بوتیک‌ محلی می‌گردند که برند نیست. اگر دنبال خرید برای کودک‌تان هستید طبقه سوم فروشگاه‌هایی دارد که مطمئن باشید دست خالی بر نمی‌گردید.
سوریا فکر شمایی‌ که به فست فود علاقه ندارید را هم کرده در طبقه چهارم غذاهای سنتی بخورید.

◊ مرکز خرید گاردن (The Gardens Mall)
گاردن در سال 2007 افتتاح شد؛ فضای درونیش به رنگ قهوه‌ای‌ست که با گیاهان مصنوعی تزئین شده که نه تنها برای خرید پوشاک مناسب است بلکه کتاب‌فروشی‌های خوبی هم دارد.
دو مرکز خرید را یکجا با هم ببینید، اما چطور؟ مرکز خرید گاردن با یک پل به مرکز خرید مید ولی (Mid Valley Megamall) متصل می‌شود. گاردن 200 برند دارد که ورساچه (Versace)، بربری (Burberry)، لاگوست (Lacoste) و هوگو باس (Hugo Boss) جزو این برندها هستند.

همیشه که نباید در پاساژها خرید کرد، گاهی هم سرگرمی‌هایی در مراکز خرید پیدا می‌کنیم که شاید هیچ‌ جا مثلش را پیدا نکنیم. مثلا به سینمایش بروید چون بهترین فیلم‌های روز دنیا را خواهید دید. فقط برای خرید بلیط سینما حواس‌تان باشد چون دو نوع بلیط وجود دارد: بلیط طلایی و استاندارد. تفاوت این دو بلیط در نوع صندلی‌هایش است.
بعد از تماشای فیلم، وقت خوردنِ خوردنی‌های خوشمزه‌ست که رستوران الکسیس (Alexis) می‌تواند بهترین گزینه باشد؛ رستورانی که متخصص پخت غذاهای غربی است.

◊ مرکز خرید سان وی پیرامید (Sunway Pyramid)
پیست اسکیت، مرکز خرید سان‌وی‌پیرامید را به یک پاساژ هیجان‌انگیز تبدیل کرده. البته قیمت‌های این مرکز خرید آنقدر نجومی است که شما را شوکه می‌کند. هنگام ورود به این مرکز خرید مجسمه‌ای را می‌بینید که شاید بتوان گفت الهام گرفته از مجسمه ابوالهول است.
سان وی پیرامید دو بخش دارد: Old Wing و Pyramid 2.
طبقه همکف که به Old Wing معروف است برندهای معتبر زیادی دارد که اگر طرفدار جنس مارک هستید به سراغ آن بروید. بهترین مرکز خریدی که می‌توانید لوازم آرایش اصل تهیه کنید شاید همین جا باشد.
بخش Pyramid 2 مخصوص کسانی‌ست که کتاب زیاد می‌خوانند چون کتاب فروشی‌های خوبی دارد و اگر مدت‌ها دنبال کتابی بودید به احتمال زیاد در سان وی پیرامید پیدایش خواهید کرد.

◊ خیابان پتالینگ و بوکیت بینتانگ
بافت سنتی خیابان پتالینگ شما را جذب می‌کند؛ این محله جوری است که دل‌تان نمی‌خواهد از این خیابان بیرون بیایید. شب‌گردی این خیابان برای‌تان هیجان انگیز خواهد بود چون دست‌فروشانی هستند که اگر خوب بگردید اجناس خوبی پیدا خواهید کرد. خرید هم نکردید عیب ندارد بافت سنتی‌ خیابانش دل شما را می‌برد. از همه‌ی این‌ها هم بگذریم خوشمزه‌ترین رستوران‌های چینی در این خیابان هستند.

از دیگر خیابان‌های مالزی به بوکیت بینتانگ می‌توان اشاره کرد، خیابانی که خواب ندارد، از هر گوشه‌ی این خیابان صدای موسیقی پخش می‌شود و شما را شاد می‌کند. این خیابان از مهم‌ترین خیابان‌های مالزی به شمار می‌آید چون مردم در این خیابان جمع می‌شوند و سال نو را با هم جشن می‌گیرند. کافه‌ها و رستوران‌های این خیابان یکی دیگر از جاذبه‌های گشت و گذار در بوکیت بینتانگ است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02142632 تماس حاصل نمایید. باتشکر
زمان ایجاد صفحه: 1.020 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا