
- توضیحات
- دسته: پیوندهای مفید
- بازدید: 47427
نحوه پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور
مسافرانی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند باید قبل از سفر عوارض خروج از کشور را پرداخت نموده و در هنگام خروج قبض را همراه با پاسپورت به قسمت گذرنامه ارائه دهند. سامانه پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور این فرایند را تسهیل نموده و این امکان را به مسافران میدهد تا بدون نیاز به مراجعه به شعب بانک ملی ، به صورت اینترنتی عوارض خروج از کشور را پرداخت نموده و سفر خود را انجام دهند.
سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض خروج از کشور :
- در مرحله ی اول باید اطلاعات شخصی خود را که شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی می باشد وارد نمایید. با انتخاب گزینه ی نوع خروج مبلغ پرداختی برای شما مشخص می شود. کد پیگیری به شماره تلفن همراهی که در این مرحله وارد کرده اید ارسال می شود. دقت فرمایید کد ملی وارد شده مربوط به مسافر می باشد.
- در این مرحله می توانید اطلاعات خود را مشاهده نمایید که باید در صورت تایید اطلاعات بر روی گزینه ی پرداخت و در غیر این صورت بر روی گزینه ی بازگشت کلیک نمایید.
- با تایید اطلاعات فوق ، وارد صفحه ی پرداخت بانک ملی خواهید شد.
- پس از اتمام پرداخت کد پیگیری نهایی برای شما ارسال خواهد شد.
می توانید با ورود به لینک زیر جهت پرداخت عوارض خروج از کشور طبق مراحل ذکر شده اقدام بفرمایید.
- توضیحات
- دسته: پیوندهای مفید
- بازدید: 4982
افرادی که نیاز به ارز مسافرتی برای سفرهای خارج از کشور دارند، مستقیما به فرودگاه برای دریافت ارز مسافرتی مراجعه نکنند. مسافران با تحویل مدارک مربوطه به یکی از شعب بانکهای ملی و سامان در داخل شهر و دریافت رسید، ارز خود را از شعب موجود در مبادی خروجی و گذرنامه، دریافت نمایند.
شرایط فروش ارز مسافرتی (سیاحتی)
1- پرداخت ارز مسافرتی یک بار در سال برای مسافران هوایی به مقصد کشور های ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، استونی، لتونی، لیتوانی، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، اوکراین، ازبکستان، ترکیه، افغانستان، بحرین، قطر، کویت، پاکستان، عمان و امارات متحده عربی حداکثر به مبلغ 500 یورو و برای سایر کشورها حداکثر مبلغ 1000 یورو تعیین می گردد.
2- فروش ارز به افراد زیر مجاز نمی باشد:
- افراد با سن کمتر از 12 سال
- ایرانیان مقیم خارج از کشور
-دارندگان گذرنامه های خدمت و سیاسی
3- در خصوص کشور های عراق و عربستان سعودی امکان فروش ارز سیاحتی وجود ندارد.
4-همراه داشتن مدارک زیر الزامی می باشد:
- اصل گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران
- بلیت هوایی اعم از یکسره یا دوسره (کاغذی یا الکترونیکی)
- اصل رسید واریز وجه عوارض خروج از کشور
- ویزای کشور مورد نظر (بنا به مورد)
5- جهت پرداخت وجه حواله فروش ارز مسافرتی، همراه داشتن عابر بانک ملی یا وجه نقد الزامی می باشد.
6-فروش ارز مسافرتی حداکثر از چهار روز کاری قبل از تاریخ پرواز مندرج در بلیت مسافران امکان پذیر است.
*فروش ارز به مسافرانی که از طریق فرودگاه های امام خمینی (ره)، اصفهان، شیراز، تبریز، ارومیه و اهواز به خارج از کشور سفر می نمایند صورت می گیرد.
*در این بخشنامه اشاره ای به میزان و نحوه دریافت ارز مسافرتی برای مسافران زمینی نشده و نام فرودگاه مشهد نیز در میان فرودگاه ها وجود ندارد.
*در حال حاضر بانکهای ملی و سامان به عنوان بانکهای عامل پرداخت ارز مسافرتی تعیین شده و به تدریج سایر شعب پرداخت ارز مسافرتی اطلاع رسانی خواهد شد.